ОГОЛОШЕННЯ про формування конкурсної комісії для проведення конкурсу!

  • 141

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про формування конкурсної комісії для проведення конкурсу

на посаду директора Центр культури і дозвілля с.Гійче

Відділу культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської областіуської міської ради Льавівського району Львівської області

для проведення конкурсу на посаду директора Центру культури і дозвілля, згідно положення затвердженого рішенням сесії Рава-Руської міської ради №15 від 2306.2023 ,,Про затвердження Положення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Центру культури і дозвілля’’. Персональний склад конкурсної комісії складається з дев’яти членів: три кандидатури від трудового колективу (обраних на загальних зборах трудового колективу), три кандидатури від громадських організацій у сфері культури, три кандидатури від органу управління.

Прийом заявок на участь у конкурсній комісії відбувається  до 21.09.2023 року, до заявки додається копія паспорта та анкета.

Подання документів здійснюється до Відділу культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області за адресою: Львівська область, Львівський  район, м.Рава-Руська, вулиця  Коновальця, 8.

Відповідальний за прийом документів: головний спеціаліст відділу – Думич Тетяна Володимирівна  тел.+380958432791,  електронна пошта ( rava_kultura@ukr.net  )