Представники Посольства Республіки Таджикистан в Україні відвідали Раву-Руську

  • 214

Фото без опису

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Таджикистан в Україні Давлаталі Назрізода та радник Посольства Республіки Таджикистан Хуршед Алімуродзода здійснили важливий візит до нашого міста з метою вшанування пам'яті загиблого брата Президента Таджикистану Емомалі Рахмона. Цей символічний вчинок підкреслює глибоке співчуття і підтримку важливих родинних зв'язків, навіть посеред важливих дипломатичних обов'язків.

Брат Президента Таджикистану, Файзіддін Рахмонов, відбував військову службу в Раві-Руській, де трагічно загинув 1959 року. Солдат Файзіддін Рахмонов  помер унаслідок нещасного випадку. Оскільки мусульманські звичаї забороняють переносити прах померлого, його поховали на міському цвинтарі.

Візит Надзвичайного і Повноважного Посла до Рави-Руської має велике символічне значення. Він несе у собі важливу дипломатичну місію, спрямовану на вираження глибокої співчутливості та підтримки Президента Таджикистану у його втраті.  

Разом з міським головою Рава-Руської, представники посольства також здійснили важливий та вдумливий візит до могил українських військових, які віддали своє життя на захист суверенітету та безпеки нашої країни. Цей знак поваги до загиблих захисників зі сторони Надзвичайного і Повноважного Посла та міського голови має особливе значення для нашої спільності. Це вираз глибокої поваги та вдячності до тих, хто віддав своє життя у боротьбі за наше майбутнє.

Міський голова Рави-Руської Іван Івануса поділився глибокою вдячністю та високою оцінкою за цей важливий візит. Такі заходи є доказом не лише міцних дипломатичних відносин, а й теплих родинних зв'язків, які об'єднують наші народи, в такий непростий для України час. Цей акт вшанування несе в собі позитивне послання щодо дружби та співпраці між нашими країнами.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису