Освітній онлайн-захід

  • 145

Фото без опису

6 вересня 2023 року об 11:00 відбудеться освітній онлайн-захід на тему «Правові механізми та засоби комунікації й взаємодії з органами влади (їх представниками)» для громад і НУО Львівської області.

Захід організовується Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА». До участі в онлайн-лекції запрошуються жителі, громадські активісти, та представники громадських об’єднань з громад Львівської області, а саме: Жовківської, Бродівської, Рава-Руської, Добротвірської, Золочівської, Городоцької, Козівської, Оброщинської, Сокільницької, Жидачівської.

Для участі у заході потрібно зареєструватися посиланням:

https://docs.google.com/.../1TtbBLrZrZWB5g6riHUnvBia.../edit

Підключитися до конференції Zoom Ви зможете за наступним посиланням:

https://us06web.zoom.us/j/82013395040...

Ідентифікатор конференції: 820 1339 5040

Код доступу: 612049

Лекція безкоштовна та проводиться українською мовою.

Цей захід проводиться Всеукраїнською громадською організацією інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» в рамках проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» та став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.