Благодійний ярмарок "Сила добра" на підтримку Збройних Сил України!

  • 183

Фото без опису

В неділю, 10 вересня, в Рава-Руській на площі Вічева відбувся благодійний захід "Сила добра" на підтримку Збройних Сил України.
Благодійний ярмарок - це надзвичайно важливий захід, який допомагає зібрати кошти для наших військових. Й також це можливість для наших мешканців висловити подяку та підтримку нашим героям.
Гостей ярмарку чекали різноманітні смаколики та власноруч виготовлені вироби. Серед запропонованого були з любов’ю приготовлені випічка та солодощі: тістечка, кекси, торти та інші ласощі. На ярмарку можна було придбати страви української кухні, напої, сувеніри, прикраси та долучитись до плетіння маскувальної сітки.
Відвідавши ярмарок, кожен зробив добрий вчинок - підтримав наших захисників. Разом нам вдалося зібрати неймовірну суму в розмірі 115 тисяч 840 гривень. Ця сума стане важливим джерелом підтримки для наших військових. Наша громада демонструє, що разом ми можемо робити дива та підтримувати тих, хто стоїть на захисті нашої країни.
Ми хочемо висловити щире спасибі всім мешканцям громади, які взяли участь у благодійному ярмарку, за активність, ініціативність, небайдужість і підтримку наших Збройних Сил. Ви продемонстрували той дух спільноти, який робить нас сильнішими!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису