Обґрунтування доцільності закупівлі - Капітальний ремонт вулиці Володимира Великого в м. Рава-Руська Жовківського району Львівської області (Коригування)

  • 121

Фото без опису

Відповідно до Постанови

«Про ефективне використання державних коштів»

від 11.10.2016 № 710 зі змінами

з метою ефективного

та раціонального використання коштів

 

Обґрунтування доцільності закупівлі

 

Капітальний ремонт вулиці Володимира Великого в м. Рава-Руська Жовківського району Львівської області (Коригування)

(ДК 021:2015 - 45233000-9 Будівництво, влаштовування фундаменту

та покриття шосе, доріг)

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань: Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області, Адреса: 80316, Львівська область, Жовківський район, м. Рава-Руська , вул. Я. Мудрого,3.ЄДРПОУ : 04056256

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Капітальний ремонт вулиці Володимира Великого в м. Рава-Руська Жовківського району Львівської області (Коригування) (ДК 021:2015 - 45233000-9 Будівництво, влаштовування фундаменту та покриття шосе, доріг)

3. Ідентифікатор закупівлі (Відкриті торги ): UA-2023-09-12-012595-a

4. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі Вулиця Володимира Великого в м. Рава-Руська за своїм значенням класифікується як житлова вулиця . Вулиця пролягає від центральної частини міста вул. Коновальця до вул. Могильницького, її протяжність складає 1094,0 м., ширина проїзної частини – 6,0 м. Ця вулиця потребує капітального ремонту, оскільки дорожнє покриття зруйноване, непридатне для експлуатації у майбутньому,на дорозі багато вибоїн, що є перешкодою для водіїв та пішоходів, тротуари відсутні, дорожні знаки також, водовідведення з дороги не організоване.

Частину капітального ремонту дороги було проведено у 2021 році. Договір на виконання робіт з капітального ремонту вулиці Володимира Великого було укладено на 2021-2022 р. Проте, у зв’язку із форс-мажорними обставинами такий договір було розірвано у 2022 році.

У 2023 році було проведено коригування кошторисної документації, визначено нову очікувану вартість закупівлі внаслідок збільшення цін на роботи та матеріали, а також додано нові види робіт, які не були включені у попередній кошторисній документації.

5. Обґрунтування обсягів закупівлі. Очікуваний обсяг закупівлі робіт з Капітальний ремонт вулиці Володимира Великого в м. Рава-Руська Жовківського району Львівської області (Коригування) (ДК 021:2015 - 45233000-9 Будівництво, влаштовування фундаменту та покриття шосе, доріг) визначено згідно технічних характеристик вулиці та кошторисної документації. Частину капітального ремонту дороги було проведено у 2021 році. Договір на виконання робіт з капітального ремонту вулиці Володимира Великого було укладено на 2021-2022 р. Проте, у зв’язку із форс-мажорними обставинами такий договір було розірвано у 2022 році.

У 2023 році було проведено коригування кошторисної документації, визначено нову очікувану вартість закупівлі внаслідок збільшення цін на роботи та матеріали, а також додано нові види робіт, які не були включені у попередній кошторисній документації.

6. Розмір бюджетного призначення

Джерело фінансування закупівлі

Опис

Сума

 

Місцевий бюджет

В межах наявного затвердженого на 2023 рік фінансування

160438 UAH

Місцевий бюджет

На інші періоди до 31 грудня 2024 р.

20604100 UAH

7. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: відповідно до розробленої та затвердженої в установленому порядку проектно-кошторисної документації. Фінансування відповідно до затвердженої Програми утримання та розвитку Автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури за рахунок коштів бюджету Рава-Руської міської територіальної громади на 2023 рік.

8. Очікувана вартість предмета закупівлі становить: 20 764 538. 00 гривень.

9. Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені відповідно до затвердженої проектно-кошторисної документації. Технічна специфікація передбачена Додатком 2 до Тендерної документації. Технологія виконання робіт при складанні проекту розроблена з урахуванням вимог Настанови з визначення вартості будівництва», затвердженої наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 "Про затвердження кошторисних норм України у будівництві".

 
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

10. Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі. Очікувана вартість робіт з будівництва, капітального ремонту та реконструкції визначається з урахуванням Настанови з визначення вартості будівництва», затвердженої наказом Мінрегіону від 01.11.2021 № 281 "Про затвердження кошторисних норм України у будівництві", який встановлює порядок визначення замовником очікуваної вартості предмета закупівлі товарів, робіт та послуг, закупівля яких здійснюється відповідно до положень Закону України «Про публічні закупівлі». При визначенні очікуваної вартості використовуємо зведений кошторисний розрахунок вартості об’єкта будівництва, згідно якого загальна кошторисна вартість будівництва складає 25199, 677 тис. грн.