Бізнес-форум "ДО УСПІХУ РАЗОМ!"

  • 225

Фото без опису

 

Запрошуємо представників і представниць малого та середнього підприємництва, бізнес-об'єднань, органів місцевого самоврядування, які працюють з бізнесом, на Бізнес-форум "ДО УСПІХУ РАЗОМ!" який організовується за підтримки програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП»

 

Дата і місце: 3,4,5 жовтня 2023 року у місті Жовква.

 

Організатор: Комунальна установа «Інститут розвитку громади» Жовківської міської ради.

 

Мета форуму: Розширення доступу малого та середнього бізнесу до національних та міжнародних ринків.

Унікальна можливість для малого та середнього бізнесу розширити свій експортний потенціал та отримати підтримку в налагодженні ділових зв'язків з представниками Львівської торгово-промислової палати, Жіночої Ділової Палати України, "Інвест Офісу", Проєктного офісу НУ "Львівська політехніка".

 

Бізнес-контакти: Прямі ділові контакти з представниками Львівської торгово-промислової палати, які допоможуть розширити ваші можливості на внутрішніх та зовнішніх ринках.

 

Інформація та консультації: Отримайте актуальну інформацію про переваги членства в Жіночій Діловій Палаті України та якісні бізнес-послуги, включаючи консультації щодо юридично-правових питань ведення бізнесу.

 

Міжнародні можливості: Дізнайтеся про участь у міжнародних проєктах та заходах, медіа-супровід діяльності вашої компанії.

 

Тренінги та освітні програми: Ознайомтеся з центрами підтримки експорту, Мережею підтримки підприємств European Enterprise Network (EEN), а також з вимогами щодо  сертифікації товарів та послуг за європейськими стандартами.

 

Комітети Жіночої Ділової Палати: Дізнайтеся про основні напрямки діяльності комітетів, які включають агропромисловий комплекс, розвиток жіночого підприємництва, готельний та ресторанний бізнес, зовнішньоекономічну діяльність, інновації та промисловий розвиток, екологію та енергозбереження.

Скористайтесь  унікальною можливістю покращити Ваш експортний потенціал, отримати цінні знання та започаткувати  взаємовигідне  партнерство.

 

Реєструйтеся вже зараз і долучайтеся до успішної спільноти на Бізнес-форумі «ДО УСПІХУ РАЗОМ!»

https://forms.gle/jd65gnKVuQTUoqQDA

 

Бізнес-форум проводиться в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, Стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für lnternationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

 

Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту.

 

Детальніше:  http://www.eu4business.org.ua

 

Організатор заходу – Комунальна установа «Інститут розвитку громади» Жовківської міської ради.

 

Зміст тексту є виключною відповідальністю КУ «Інституту розвитку громади» Жовківської міської ради і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.