Очікуємо Вас на громадському обговоренні з формування завдання на розроблення Комплексного плану

  • 517

Фото без опису

Нагадуємо, що в рамках процедури громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Рава-Руської міської територіальної громади 13 жовтня 2023 року заплановане проведення Стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади.

Результати напрацювань у ході Стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Проведення заходу планується о 14:00 год 13 жовтня за адресою: м. Рава-Руська вул. 1-го Листопада, буд. 6, приміщення Рава-Руського професійного ліцею. Початок реєстрації о 13:00. Очікувана тривалість заходу 3-4 години.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Рава-Руської міської територіальної громади!

Заявку на участь у Стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Рава-Руської міської територіальної громади можна оформити у період до 11 жовтня 2023 р. за посиланням: https://cutt.ly/Iwc8eDJL, або подавши заяву особисто чи поштою на адресу Рава-Руської міської ради (80316, вул. Я.Мудрого, 3.