Востаннє до свого дому повертається наш Захисник Рза-Кулієв Іван Олегович. У зв'язку з цим Рава-Руська громада 6 жовтня оголошує Днем жалоби!

  • 240

Фото без опису

6 жовтня, кортеж з тілом Захисника прибуде у село Нова-Камянка, перша зустріч відбудеться біля дому Героя по вулиці Лесі Українки, будинок №7. О 13:00 годині - парастас та Чин Похорону, поховають Івана Олеговича на місцевому кладовищі.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу!

З метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рави-Руської міської ради №162 від 05 жовтня 2023 року, у Рава-Руській міській територіальній громаді 6 жовтня 2023 року оголошено Днем жалоби.  

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби за загиблим воїном необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях.

Розважальним закладам та закладам культури Рава-Руської міської територіальної громади відмінити проведення розважально-концертних заходів.

Вічна пам'ять...

Слава Героям!