Повідомлення про оприлюднення Проекту внесення змін в містобудівну документацію "Детальний план території між вулицями: Львівська, Грушевського, Паркова та межею парку в місті Рава-Руська Жовківського району Львіської області"

  • 165

Фото без опису

На виконання статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», постанови Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 No 555 «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з метою одержання та врахування зауважень і пропозицій громадськості розпочато процедуру розгляду Проекту внесення в містобудівну документацію "Детальний план території між вулицями: Львівська, Грушевського, Паркова та межею парку в місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області".
Мета розроблення детального плану території: визначення всіх планувальних обмежень, визначення намірів забудови земельних ділянок, встановлення містобудівних умов та обмежень для проектованих земельних ділянок та впорядкування території з метою будівництва та обслуговування будівлі ЦНАПу, а також обслуговування існуючих будівель міської ради. Склад та зміст детального плану території визначено відповідно до ДБН Б.1.1-14:2021 «Склад та зміст містобудівної документації на місцевому рівні» та Постанови Кабінету Міністрів України No926 «Про затвердження Порядку розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації».
Підстава розроблення проекту детального плану території – Рішення Рава- Руської міської ради від 23 червня 2023 року No76.
Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ– Рава-Руська міська рада рада Львівського району Львівської області (80316, Львівська обл., Львівський р-н, м. Рава-Руська, вул. Я. Мудрого, буд. 3).
Розробник ДПТ – ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація»
Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 27.10.2023 р. до 27.11.2023 р.
Способи участі громадськості: надання письмових пропозицій і зауважень на поштову адресу: Рава-Руська міська рада (80316, Львівська обл., Львівський р-н, м. Рава-Руська, вул. Я. Мудрого, буд. 3).
Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: 28.11.2023 року о 15:00 год. в приміщенні Рава-Руської міської ради на
вул. Я. Мудрого, буд. 3, 2.пов.
Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту внесення змін до ДПТ за адресою: Рава-Руська міська рада (80316, Львівська обл., Львівський р-н, м. Рава-Руська, вул. Я. Мудрого, буд. 3).

Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 27.11.2023 р. включно через Центр надання
адміністративних послуг або на електронну скриньку: ravagromada@gmail.com

З детальним планом можна ознайомитись тут.