«Центр надання соціальних послуг» Рава-Руської міської ради надає платні соціальні послуги

  • 289

Фото без опису

 

Повідомляємо про те, що комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Рава-Руської міської ради надає платні соціальні послуги. Вони надаються Центром з метою поліпшення життєдіяльності, соціальної адаптації та повернення до повноцінного життя громадян Рава-Руської територіальної громади.

Центр надання соціальних послуг завжди був пов'язаний з підтримкою громади та наданням необхідної допомоги нашим мешканцям. Платний спектр послуг дозволить забезпечити більше можливостей та ресурсів для задоволення різноманітних потреб нашої громади.

Місія «Центру надання соціальних послуг» Рава-Руської міської ради залишається незмінною: забезпечити якісну соціальну допомогу та підтримку нашим мешканцям, залучаючи для цього різноманітні ресурси та послуги!

Рішення №32 Про затвердження Положення про порядок та умови надання платних соціальних послуг Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Рава-Руської міської ради, переліку платних соціальних послуг та переліку вартості платних соціальних послуг на 2023 рік