Щодо другого засідання конкурсної комісії

  • 248

Фото без опису

Відбулось друге засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Рава-Руська лікарня» Рава-Руської  міської ради Львівського району Львівської області

Сьогодні, 30 жовтня 2023 року, у приміщенні Рава-Руської міської ради відбулося друге засідання конкурсної комісії на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Рава-Руська лікарня» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області. У засіданні взяло участь 6 членів комісії з 7.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» та оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Рава-Руська лікарня» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області, опублікованого на офіційному вебсайті Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області 28 вересня 2023 року, документи для участі у конкурсі приймалися протягом встановленого періоду з 29 вересня 2023 року до 27 жовтня 2023 року включно за адресою: 80316, Львівська область, Львівський район, м. Рава-Руська,  вулиця Є. Коновальця, 8, ІІІ поверх (загальний відділ Рава-Руської міської ради) та реєструвались як вхідна кореспонденція Рава-Руської міської ради. Документи надійшли від двох претендентів.

Зміст документів, поданих претендентами, не розголошувався до початку засідання комісії, на якому проводиться їх розгляд. Конкурсні пропозиції претендентів не розглядаються на цьому засіданні конкурсної комісії і не розголошуються до початку їх заслуховування. Членам конкурсної комісії забороняється виготовляти паперові, електронні (фото) копії конкурсних пропозицій, будь-яким чином розголошувати їх зміст.

За рішенням конкурсної комісії претендент не допускається до участі в конкурсі у разі:

- неподання ним необхідних документів;

- його невідповідності встановленим комісією вимогам до претендентів та конкурсних пропозицій;

- наявності у претендента незнятої або непогашеної в установленому законом порядку судимості, заборони займати відповідні посади або провадити певні види діяльності;

- наявності судового рішення, яке набрало законної сили, за яким претендент визнаний винним у вчиненні корупційного правопорушення або правопорушення, пов’язаного з корупцією.

Претенденти, допущені до участі в конкурсі, є його учасниками. Про прийняте конкурсною комісією рішення претенденти та учасники повідомляються секретарем конкурсної комісії протягом трьох робочих днів з дня проведення засідання з розгляду документів.

Документи, подані (надіслані) претендентами для участі у конкурсі, не розглядаються у разі:

1) подання їх особисто в останній день строку після закінчення робочого часу;

2) надіслання їх поштою після закінчення строку подання;

3) надіслання їх поштою протягом установленого строку подання та надходження до конкурсної комісії менше ніж за три робочих дні до дати проведення засідання з розгляду заяв та доданих до них документів.

   За повідомленням голови конкурсної комісії Мар’яна Свірнюка, для участі у конкурсі на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Рава-Руська лікарня» Рава-Руської міської ради Львівського району Львівської області протягом встановленого строку до Рава-Руської міської ради особисто надійшли заяви та запечатані конверти з документами від двох кандидатів – Мариневич Ірини Петрівни та Коцур Марії Мирославівни.

За результатами розгляду пакетів документів комісія не допустила до участі жодного з претендентів. Оскільки жоден претендент не допущений до участі в конкурсі, визнати конкурс таким, що не відбувся. Конверти із конкурсними пропозиціями залишаються запечатаними.

 

Додаток: Протокол № 2 від 30 жовтня 2023 року.