Прийом заяв на посаду старости Новокам'янського старостинського округу

  • 197

Фото без опису

 

Громадяни, які мають бажання бути старостою Новокам’янського старостинського округу можуть подати заяву на цю посаду до 10 листопада 2023 року включно. До заяви необхідно долучити копію паспорта громадянина України, РНОКПП, копії документів про освіту та трудової книжки, мотиваційний лист, автобіографію та фото.

Після закінчення терміну приймання документів, буде проведено громадське обговорення щодо кандидатури старости (Порядок проведення затверджено рішенням сесії Рава-Руської міської ради № 4 від 12 жовтня 2021 року, можна ознайомитись за посиланням - https://rava-mr.gov.ua/docs/1062267/.)

Відповідно до статті 54-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в України»: Староста затверджується сільською, селищною, міською радою на строк її повноважень за пропозицією відповідного сільського, селищного, міського голови, що вноситься за результатами громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю), проведеного у межах відповідного старостинського округу.

Кандидатура старости вноситься на громадське обговорення (громадські слухання, збори громадян, інші форми консультацій з громадськістю) сільським, селищним, міським головою та вважається погодженою з жителями відповідного старостинського округу, якщо в результаті громадського обговорення (громадських слухань, зборів громадян, інших форм консультацій з громадськістю) отримала таку підтримку у старостинському окрузі:

  • з кількістю жителів до 1500 більше 20 відсотків голосів жителів від загальної кількості жителів відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах.

Додатково інформуємо, що з Положенням про старосту, затвердженим рішенням сесії Рава-Руської міської ради № 3 від 12 жовтня 2021 року Ви можете ознайомитись за посиланням - https://rava-mr.gov.ua/docs/1062250/.

Документи для участі у конкурсі приймаються за адресою: 80316, Львівська область, Львівський район, м. Рава-Руська,  вулиця Є. Коновальця, 8, ІІІ поверх (загальний відділ Рава-Руської міської ради).