Семінар «Духовне виховання в закладах дошкільної освіти»!

  • 168

Фото без опису

Сьогодні в благодійному греко-католицькому садочку о.Кирила Селецького в с.Потелич, з нагоди 125-річчя заснування Згромадження сестер Святого Йосифа, відбувся семінар: «Духовне виховання в закладах дошкільної освіти»!

Участь взяли головний спеціаліст департаменту освіти і науки Львівської ОДА Зеленко Любов Василівна, автор програми з духовно-морального виховання дітей дошкільного віку "Зерно любові", директор ЗДО N94 м.Львів Шиян Оксана Ярославівна, отець Петро Майба - голова Комісії освіти та виховання УГКЦ, корекційний педагог, менеджерка освітніх проєктів громадської організації "Католицька освіта" Катерина Гук,  заступник голови Рава-Руської міської ради Свірнюк Мар'ян Миколайович, працівники відділу освіти Рава-Руської міської ради та керівники закладів дошкільної освіти громади.

Порушене питання обговорено в повному обсязі. Духовність є вищим рівнем розвитку особистості і саме дошкільний вік дитини найбільш сенситивний для її розвитку. У цей період формуються моральні норми поведінки, почуття любові до батьків, рідної домівки, закладаються підвалини національного менталітету. 

Однак, українському народу не бракує духовного виховання. Яскравим прикладом є наші захисники, які готові віддати найдорожче, щоб діти- майбутнє України жили в мирі та спокої. Про це не можна забувати. Усі ми (в тилу) повинні докласти максимум зусиль аби основи духовного виховання, моральних цінностей були привиті дітям і Рава-Руської громади і інших громад. Лише дотримуючись такого принципу, ціна яку платять наші захисники буде виправданою!

Дуже приємно, що в такий нелегкий час, існують люди, які завжди готові прийти на допомогу іншим. Хочемо висловити щирі слова подяки компанії ТОВ «Жовківський Ппр» та її директору Остапчак Мирону Михайловичу за фінансовий подарунок католицькому садочку о.Кирила Селецького, а за солодкий подарунок - дякуємо нашому місцевому підприємцю ФОП Лозинська М.М.!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису