Повідомлення про оприлюднення Проекту Детальний план території для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства із земель транспортної інфраструктури

  • 230

Фото без опису

 

Повідомлення про оприлюднення Проекту Детальний план території для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства із земель транспортної інфраструктури, яка розташована на території Рава-Руської міської територіальної громади (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту

Детальний план території для розміщення та експлуатації будівель і споруд автомобільного транспорту та дорожнього господарства із земель транспортної інфраструктури, яка розташована на території Рава-Руської міської територіальної громади.

На земельних ділянках №1, №2, №3, №4, №5 проектується адміністративна будівля, локальні очисні споруди, станція поверхневих стічних вод, майданчик для відпочинку персоналу та господарський майданчик. На земельній ділянці №6 проектується адміністративна будівля, будівля мийки з технічно-адмін. приміщеннями, бокси мийки з навісом, збірник очищених стоків мийки, ємк.-15 м3, свердловина технічної води, резервуар питної води з насосною станцією, резервуар питної води з насосною станцією, локальні очисні споруди, типу "Біолідер", збірник побутових очищених стоків, ємк.-5 м3, допоміжні майданчики та господарський майданчик. На земельній ділянці №7 проєктується адміністративна будівля, локальні очисні споруди, станція поверхневих стічних вод, майданчик для відпочинку персоналу, свердловина технічної води, склади, контрольно-пропускний пункт, контрольно-пропускний пункт з ваговою, навіси та господарський майданчик.

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування

Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області (04056256)

3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення:

30 днів з дня оприлюднення повідомлення з 20.11.2023 року до 20.12.2023 року.

б) способи участі громадськості:

надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Рава-Руська міська рада Львівської області (вул. Ярослава Мудрого, 3, м. Рава-Руська, Львівська обл., 80316).

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

21.12.2023 року о 12:00 год. в приміщенні Рава-Руської міської ради Львівської області (вул. Ярослава Мудрого, 3, м. Рава-Руська, Львівська обл., 80316).

г) Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проектом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області (вул. Ярослава Мудрого, 3, м. Рава-Руська, Львівська обл., 80316).

Адреса сайту: https://rava-mr.gov.ua

ґ) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштову та електронну адреси та строки подання зауважень і пропозицій

Рава Руська міська рада Львівського району Львівської області (вул. Ярослава Мудрого, 3, м. Рава-Руська, Львівська обл., 80316), ел. адреса: ravagromada@gmail.com. Строки подання зауважень та пропозицій – з 20.11.2023 року до 20.12.2023 року.

д) Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування

Рава-Руська міська рада Львівської області.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування

Не передбачена

 

 

Детальний план території, частина 1

Детальний план території, частина 2

Стратегічна екологічна оцінка