Відбулось засідання XL сесії Рава-Руської міської ради

  • 135

Фото без опису

 

24 листопада відбулось засідання XL сесії Рава-Руської міської ради восьмого демократичного скликання. На порядок денний було винесено більше 100 проєктів рішень, що стосуються економічного і соціального розвитку громади.

 

Впродовж кількох годин роботи депутати розглянули та затвердили низку важливих питань. Серед основних, питання про затвердження Програми фінансової підтримки в/ч А7031 сил територіальної оборони Збройних Сил України на 2023-2024 роки та про затвердження Програми покращення матеріально-технічного забезпечення в/ч А0998 на 2023 рік.

  

Також обговорюваним стало питання про затвердження Програми бюджету Рава-Руської міської ради «Покращення розрахунково-касового обслуговування клієнтів управління Державної казначейської служби України у Жовківському районі Львівської області у 2022-2023 роках» у новій редакції та про внесення змін до показників бюджету Рава-Руської міської територіальної громади на 2023 рік.

 

Що стосується подальшого розгляду порядку денного, депутати затвердили ще питання, які стосувались земельних відносин, присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування старості, затвердили Правила утримання домашніх тварин та птиці на території населених пунктів громади та внесли зміни у «Програму вуличного освітлення та облаштування населених пунктів Рава-Руської громади» та затвердили в новій редакції.