6 грудня – День Збройних Сил України!

  • 48

Фото без опису

 

Шановні військовослужбовці та ветерани військової служби!

Дорогі Захисники України!

Від імені Рава-Руської міської ради та всіх мешканців нашого міста, з повагою та великою гордістю, вітаємо Вас з Днем Збройних Сил України!

6 грудня 1993 року Верховна Рада  постановила  у нашій державі свято – День Збройних Сил України. Захист незалежності та територіальної цілісності рідної землі в усі часи був покликанням та обов’язком справжніх патріотів, які захищали свободу та вільне майбутнє нашої держави.

Шановні Захисники, сьогодні ми відзначаємо Вашу неймовірну мужність, самовідданість та безперервну готовність захищати нашу країну. Ви є героями, які несуть важливу відповідальність за безпеку нашого народу, і ми дуже вдячні за ваш величезний внесок.

У цей день ми також схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава! Українці завжди пам’ятатимуть воїнів, які мужньо відстоювали справедливу долю для нашого народу.

Бажаємо Вам міцного здоров'я, невичерпної енергії. Нехай ваша доблесть і сила духу завжди будуть супутниками на шляху до нових вершин.

З Днем Збройних Сил, герої нашої України! Бажаємо миру, злагоди та безпеки на наших землях!