Шкільний парк Рава-Руської громади поповнився новим автобусом!

  • 110

Фото без опису

 

З великою радістю повідомляємо, що Рава-Руська міська територіальна громада отримала новий спеціально обладнаний шкільний автобус для перевезення дітей із особливими освітніми потребами обладнаний ліфтом для інвалідного візка. Це важливий крок у покращенні транспортної інфраструктури та забезпеченні комфортних умов для навчання дітей.

Загальна вартість шкільного автобуса становить 3 144 600, 00 гривень, з яких 1 240 000,00 гривень – співфінансування Рава-Руської міської ради! Новенький шкільний автобус буде використовуватись для доїзду учнів до Волицького ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Такі ініціативи є важливим етапом у розвитку громади та забезпеченні її мешканців зручностями.  Дякуємо голові Львівської ОВА Максиму Козицькому, заступнику голови Львівської ОВА Івану Собко, Департаменту освіти і науки Львівської ОВА та депутатському корпусу Рава-Руської міської ради за Ваш внесок в можливість успішного отримання нового шкільного автобуса для нашої громади!

Продовжуємо працювати для наших дітей – для майбутнього України. І нехай новий автобус забезпечує учням комфортні та безпечні поїздки до Волицької школи і назад додому!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису