Востаннє до свого дому повертається наш Захисник… У зв'язку з цим – 14 та 15 грудня оголошено Днями жалоби!

  • 205

Фото без опису

 

На щиті в рідний край повертається житель села Волиця – Сідельник Юрій Ярославович, 1988 року народження. Життя бійця обірвалося 10 грудня 2023 року в районі населеного пункту Вербове Пологівського району Запорізької області.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого Захисника!

Зустріч та похорон загиблого Героя відбудеться 15 грудня (у п’ятницю). Орієнтовно о 11.00 годині кортеж з тілом Захисника прибуде у Раву-Руську.

Перша зустріч траурного кортежу відбудеться біля каплиці Благовіщення Пресвятої Богородиці у центрі міста, після чого кортеж вирушить до рідного дому Героя.

Чин Похорону відбудеться у селі Волиця в церкві Святого Дмитрія, поховають Юрія Ярославовича на місцевому кладовищі.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести його в останню дорогу!

Старший солдат Юрій Ярославович був відданий військовій присязі на вірність Українському народові, мужньо виконував військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

З метою вшанування пам’яті загиблого Героя та відповідно до розпорядження міського голови Рави-Руської міської ради №212 від 13 грудня 2023 року, у Рава-Руській міській територіальній громаді 14-15 грудня 2023 року оголошено Днями жалоби.  

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби за загиблим воїном необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях. Розважальним закладам та закладам культури Рава-Руської міської територіальної громади відмінити проведення розважально-концертних заходів.

 

Вічна пам’ять і низький уклін Герою!