Жителі нашого міста та Рати!

  • 83

Фото без опису

▪️ Сьогодні, близько 1 години ночі впала водонапірна вежа, що призвело до припинення водопостачання в населеному пункті Рата та центральній частині Рави-Руської.

📌 Повністю розумію, наскільки важлива вода для нашого повсякденного життя, і хочу запевнити Вас, що ми та відповідальні служби вживають негайних заходів для вирішення цієї проблеми та для того, щоб якнайшвидше відновити нормальне функціонування системи водопостачання.

▪️ Вранці розпочалась робота, щодо відновлення водопостачання та усунення наслідків аварійної ситуації. Першочергово було розчищено територію на місці події та зроблено доступ до скважини. Далі було поставлено завдання забезпечити садочки, а пізніше школи – питною водою. В обід вода була подана водовозом до багатоповерхових будівель у центрі міста по вул. Коновальця, зараз подається в гуртожиток Рава-Руського професійного ліцею, далі буде – до приватних будівель.

📌 Якщо Вам потрібно подати воду, чи інша допомога, прошу звертатись безпосередньо до мене (тел. 📞0978435543) або до Сенецького Юрія Юрійовича (в.о. начальника КП «Рава-Руське будинкоуправління №2», тел. 📞0977650446).

▪️Також сьогодні було проведено позачергову комісію з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, за результатами якої було визначено загрозу надзвичайної ситуації та рекомендовано в порядку нагальної потреби придбати резервуари та насосні станції, таких ж параметрів, як була водонапірна вежа.

‼️ Наголошую, що безпосередньо зараз вживаються всі заходи, щоб подати воду напряму у водопровідні мережі в аварійному порядку.

▪️ Прошу Вас залишатися обачливими. Розумію, що це важкий час для багатьох з нас, проте ми робимо все можливе, щоб вирішити цю проблему. Усі відповідальні служби працюють над тим, щоб відновити водопостачання якнайшвидше!

Дякую за Ваше розуміння та допомогу в цей важкий час❗️

📍 Довідка:

Водонапірна вежа була введена в експлуатацію при будівництві Рава-Руського професійного технічного училища у 1960-х роках. Від неї, водопостачанням забезпечуються населений пункт Рата та центральна частина Рави-Руської, 3 школи та 2 садочки та близько 800 приватних абонентів.

Міський голова Іван Івануса

Фото без опису

Фото без опису