Рава-Руський Молодіжний центр: місце зустрічі, творчості та розвитку!

  • 99

Фото без опису

Сьогодні, з великою гордістю та радістю, ми повідомляємо про успішне відкриття КЗ «Рава-Руський Молодіжний центр» - унікального простору, призначеного для співпраці молоді, сприяння творчому розвитку та зміцнення громадських зв'язків. Це важливий крок для розвитку нашої громади та зближення молоді в єдиній та творчій спільноті! 

«Відкриття Рава-Руського Молодіжного центру - це ініціатива, спрямована на створення сприятливого середовища для молоді, де вони можуть об'єднати свої зусилля, обмінюватися ідеями та здобувати нові навички. Маємо надію, що цей центр стане місцем для творчості, навчання та співпраці, сприяючи розвитку різноманітних інтересів нашої молоді» - наголосив голова Рава-Руської міської ради Іван Івануса.

«Ми також розраховуємо на те, що центр стане каталізатором для розквіту творчих ідей та обміну досвідом серед молоді. Ми прагнемо сприяти становленню наступного покоління лідерів, інноваторів та креативних особистостей» - у свою чергу доповнила Наталія Велика директор КЗ «Рава-Руський Молодіжний центр».

Дякуємо усім, хто долучився до урочистого відкриття сьогодні, й особлива подяка усім, хто вніс свій внесок у реалізацію КЗ «Рава-Руський Молодіжний центр»! 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису