Востаннє до свого дому повертається наш Захисник Кручек Ігор Ігорович – у зв'язку з цим Рава-Руська громада 26-27 січня оголошує Днями жалоби!

  • 108

Фото без опису

 

27 січня, орієнтовно о 11:00 годині кортеж з тілом Захисника прибуде у Рава-Руську, перша зустріч відбудеться біля каплички Пресвятої Богородиці у центрі міста. Далі кортеж вирушить в село Шабельня, де відбудеться Чин Похорону в церкві Покрову Пресвятої Богородиці. Опісля - поховання на місцевому кладовищі.

Просимо жителів гідно зустріти нашого Захисника, який поклав своє життя за нашу свободу і незалежність України у війні з російськими окупантами та провести Його в останню дорогу!

З метою вшанування пам’яті загиблого та відповідно до розпорядження міського голови Рави-Руської міської ради №16 від 26 січня 2024 року, у Рава-Руській міській територіальній громаді 26-27 січня 2024 року оголошено Днями жалоби.  

Всім підприємствам, установам та організаціям на знак жалоби за загиблим воїном необхідно приспустити Державні прапори України з траурною стрічкою на адміністративних будівлях.

Розважальним закладам та закладам культури Рава-Руської міської територіальної громади відмінити проведення розважально-концертних заходів.

Вічна пам'ять...

Слава Герою!