Поліцейський офіцер Рава-Руської громади Петро Сало прозвітував на нараді з керівництвом громади про свою роботу за 2023 рік

  • 63

Фото без опису

 

На підвідомчій території Петро Сало проводить роботу, спрямовану на забезпечення порядку, своєчасного реагування на проблеми і виклики громади, профілактику та попередження правопорушень.

 

Офіцер громади налагодив тісну співпрацю з працівниками Служби у справах дітей та фахівцями із соціальної роботи з питань контролю за виконанням батьками батьківських обов’язків по догляду за дітьми та їх вихованням, дотриманням законних прав дітей.

 

На постійній основі проводилися перевірки сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, з метою недопущення вчинення правопорушень та забезпечення нормальних умов проживання.

 

Протягом минулого року поліцейським офіцером громади здійснювалися систематичні перевірки торгівельних закладів щодо дотримання законодавства у сфері реалізації спиртних напоїв та тютюнових виробів.

 

З метою підвищення рівня правосвідомості молоді, запобіганню та протидії булінгу й домашньому насильству, з учнями навчальних закладів Рава-Руської ТГ протягом звітного періоду проводилися профілактичні зустрічі та тематичні виступи.

 

Крім того, поліцейським офіцером громади проводилася перевірка власників вогнепальної зброї на предмет дотримання правил її зберігання.

 

У своєму звіті Петро Сало наголосив також на тому, що належне виконання головних завдання поліцейського офіцера громади можливе, зокрема, завдяки співпраці з відділами, закладами та установами Рава-Руської міської ради й запропонував і надалі планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася і ставала безпечнішою!