Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації – детальному плані території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0893 га по вул.Шевченка в с.Гійче.

  • 51

Фото без опису

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Рава-Руська міська рада Львівського району оголошує про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації – детальному плані території земельної ділянки орієнтовною площею 0,0893 га з метою зміни цільового призначення по вул.Шевченка в с.Гійче.

З пояснювальною запискою та графічними матеріалами проекту детального плану території можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Рава-Руської  територіальної  громади https://rava-mr.gov.ua/, а також безпосередньо в Рава-Руській міській раді в посадової особи, відповідальної за забезпечення організації розгляду пропозицій, за адресою: м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, буд. 3.

Замовник: Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області.

Виконавець: ТзОВ «Карпати Арх-Проект»

Підстава розроблення містобудівної документації:

  • Рішення Рава-Руської міської ради від 02.11.2023 р. № 111 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0893 га, по зміні цільового призначення на вул.Шевченка у с.Гійче».

Пропозиції  громадськості  подаються у строк, визначений для проведення процедури  громадського обговорення, який не може становити менш як 30 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Громадське обговорення відбудеться 05 березня 2024 року, в приміщенні Рава-Руської міської ради, о 16.00 годині.

 

Детальний план території