Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень

  • 124

Фото без опису

 

В п’ятницю, 9 лютого 2024 року Всеукраїнська громадська організація інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» за підтримки Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», провела онлайн-захід, під час якого були презентовані напрацювання проєкту «Дослідження участі громадськості у процесах прийняття владних рішень у партнерських громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» у Львівській області».

Від імені Рава-Руської міської територіальної громади до заходу долучився Свірнюк Мар’ян Миколайович, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів.

Під час проведення заходу було обговорено ступінь залученості громадськості до прийняття рішень у громадах Львівської області та важливість співпраці влади і громади, що є досить впливовим чинником. Також розглянули питання, що стосується необхідності збільшення залучення різних груп населення (в тому числі осіб з інвалідністю та ВПО) до процесів прийняття владних рішень в громаді.

Висловлюємо щиру подяку Всеукраїнській громадській організації інвалідів «Правозахисна спілка інвалідів» та Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» за такий мотивуючий захід, надані рекомендації та за можливість співпраці!

Фото без опису