Театрально-танцювально-вокальна вистава на підтримку наших Захисників!

  • 85

Фото без опису

 

Цієї зими ми стали свідками величезного духу солідарності та підтримки, що виявилася через реалізацію театрально-танцювально-вокальної різдвяної вистави на підтримку Збройних Сил України.

Наші військові, чоловіки та жінки, кожного дня, а особливо у ці різдвяні свята, тримали та тримають над нами тихе небо. Їхні величезні зусилля та самовідданість надихають і нас на повагу та вдячність. І саме ця різдвяна вистава стала символом нашої віри, надії та спільної підтримки!

Хочеться сказати величезне «дякую» усім, хто взяв участь у цьому заході, та усім, хто підтримав цю ініціативу. Працівники Відділу культури, туризму, молоді та спорту, Відділу освіти, Центру культури та дозвілля хочемо щиро  подякувати Вам від імені Рава-Руської міської ради. Ваша готовність допомагати та проявляти солідарність є доказом того, що разом ми сильніші. Разом ми можемо зробити більше для тих, хто захищає нашу країну.

Проте, це все було б неможливим, якби не самовіддана праця о. Андрія Овчара, організатора, режисера-постановника цієї вистави, настоятеля храму св. влкмч. Параскевії с. Забір’я та храму св. Різдва Івана Хрестителя м. Рава-Руська. Хочемо щиро подякувати Вам за те, що об’єднали усіх учасників цієї вистави разом, пробудили таланти у кожному із них, приділили найбільше свого дорогоцінного часу, чесних старань та відданих сил.

Під час проведення цієї вистави у м. Рава-Руська, м. Новояворівську, с. Забір’я та с. Гійче, кожен бажаючий міг зробити будь-який донат на підтримку наших Захисників. Загалом вдалося зібрати 63 тисячі гривень, й завдяки цьому тепер є можливість підтримати наших військових не лише морально, а й матеріально.

Ця різдвяна вистава – надихнула нас всіх на добрі справи та взаємну допомогу. Нехай вона стане початком багатьох інших добрих справ. Нехай кожен наш Захисник відчуває ту підтримку та те тепло, і нехай вони повертаються додому цілими та здоровими. Нехай наша вистава і надалі буде символом єднання та доброчинності, яка принесе радість і надію не лише в Різдвяну ніч, але й у серця кожного, хто відчуває потребу у підтримці!

 

Запрошуємо до перегляду за посиланням нижче!🎥

https://www.youtube.com/watch?v=fyanURLQ4dU