Четверо школярів Рава-Руської громади стали юними переможцями художнього конкурсу

  • 85

Фото без опису

 

Львівською районною державною адміністрацією в грудні минулого року, було оголошено конкурс малюнків, в межах якого, діти мали завдання показати на малюнках своє бачення співпраці регіону Аахен та Львівського району, а також Німеччини та України в цілому.

Десять переможців – учні з Кам’янка-Бузької, Городоцької, Комарнівської, Новояричівської, Рава-Руської, Оброшинської, Жовківської та Бібрської громад матимуть можливість відвідати місто під час проведення виставки, що додасть новий вимір їх творчому досвіду та збагатить їхні знання про культурну та історичну спадщину Німеччини. 

З Рава-Руської громади в конкурсі брали участь Анна Туз, Маркіян Ярема, Шеримета Соломія та Велика Іванна, й усі вони четверо стали переможцями. В березні цього року їх малюнки будуть представлені на виставковій композиції Центробанку міста Аахен. В Німеччину зі своїм малюнком, від імені нашої громади, поїде Іванна Велика. Вона є представницею гуртка «Креатив» Рава-Руського Будинку дитячої та юнацької творчості, вчитель малювання – Юлія Чобіт.

Ініціативи, які сприяють співпраці та культурному обміну, особливо між дітьми, є дуже важливими. Ця виставкова композиція у Центробанку міста Аахен, буде чудовим способом продемонструвати творчість та перспективи співпраці між різними країнами та культурами. Нехай ця подія стане поштовхом для подальших спільних проектів та ініціатив, спрямованих на підтримку взаєморозуміння та дружби між країнами.

Ми щиро бажаємо нашій представниці вдалої подорожі та успішної участі у виставковій композиції. Нехай її малюнок стане світлим символом дружби та співпраці між нашими культурами!

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису