Благодійний фестиваль - "Амбасадор Дитинства"

  • 105

Фото без опису

17 лютого 2024 року діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти з числа ВПО, які проживають на території Рава-Руської міської територіальної громади, відвідали знаменитий, наймасштабніший благодійний фестиваль - „Амбасадор Дитинства“, який в цей раз  завітав в ТРЦ Victoria Gardens, м. Львів. 

Найсміливіші брали участь у розіграші ілюстрованих книжок: „Конституція для всіх: і великих, і малих“ та „ Протимінна безпека“, проходили різноманітні майстер-класи в підтримку Сил оборони України, а також навчались легкому-конструюванні роботів, програмуванні та випробовуванні іншої техніки. Невід’ємною складовою дитячого заходу була фуд-зона зі смаколиками та подарунками.

На казкове свято, присвячене Дню спонтанної Доброти завітав "Зірковий десант ", а саме: телеведучий та шоумен - Тімур Мірошниченко, учасниця Національного відбору "Євробачення 2024"- ANKA, хореограф і співак- Амадор Лопес, український співак та композитор, автор багатьох відомих пісень - Positiff, Люся Кава, Мішель Андраде та багато інших знаменитостей.

Діти отримали неперевершену можливість не лише насолодитися розважальною програмою, а й взяти участь у різноманітних заходах, які надихнули маленьких відвідувачів на нові досягнення та мрії. Діти відчували себе шалено щасливими, зробивши фото та автограф-сесію із улюбленими зірками.

Цей захід - це не лише можливість розважитися, а й важлива платформа для підтримки та підвищення свідомості про проблеми, з якими зіштовхуються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти з числа ВПО. 

Дякуємо усім, хто долучився до створення цього справжнього свята, наділяючи дітей радістю, натхненням та надією на щасливе майбутнє. Висловлюємо слова вдячності організаторам фестивалю: Всеукраїнській громадській ініціативі із соціальної адаптації дітей Амбасадор Дитинства та Львівській ОВА за те, що у такий не простий час провели цікавий та захоплюючий захід в якому поєднали не лише розваги, але й просвітницьку та культурну діяльність. А також щиро дякуємо Відділу освіти Рава-Руської міської ради за наданий транспортний засіб. Разом ми подарували дітям незабутні враження та святкову атмосферу!

Фото без опису

Фото без опису