Інвестиція у майбутнє: придбання спецтехніки для потреб громади

  • 149

Фото без опису

Автопарк комунального підприємства «Рава-Руське будинкоуправління №2» при Рава-Руській міській раді, поповнився новою технікою - автогрейдером XCMG GR165, який повинен стати надійним помічником в нашій громаді. Ця покупка – важлива подія для усіх нас, адже у складі Рава-Руської міської ТГ 46 населених пунктів, значна частина яких – віддалені. А автогрейдер – це продуктивна спецтехніка, здатна ефективно і швидко виконувати широкий спектр земляних, будівельних та транспортувальних завдань.

XCMG GR – це потужний механізм, який розрахований на значні навантаження і роботу в різних кліматичних умовах. Ця закупівля спрямована на поліпшення стану доріг комунальної власності та доріг загального користування, очищення їх від снігу, дозволить швидше реагувати на поточні проблеми, покращити безпеку руху на дорогах, не допускати руйнування дорожнього покриття, а також зекономити бюджетні кошти.

Вкладаємо величезну надію в цей автогрейдер XCMG GR165, сподіваючись на його продуктивну роботу протягом багатьох років. Нехай, ця стратегічна інвестиція стане важливим кроком у напрямку сталого розвитку нашої громади!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису