Рава-Руська громада отримала мікроавтобус у рамках благодійної допомоги від Єлгавського муніципалітету

  • 139

Фото без опису

 

У рамках дружби та підтримки між містами та громадами, Рава-Руська міська територіальна громада отримала надзвичайно важливу благодійну допомогу від нашого міста-партнера Єлгавського краю, Латвійська Республіка. Сьогодні ми з радістю повідомляємо про отримання мікроавтобуса, який буде переданий для місцевого футбольного клубу.

Ця благодійна допомога стане важливим внеском у розвиток місцевої спортивної інфраструктури та підтримку спортивних команд, зокрема місцевого футбольного клубу. Мікроавтобус, наданий Єлгавським муніципалітетом, стане незамінним засобом для переміщення команд, організації тренувань та участі в змаганнях.

Довідково: Хочеться також зазначити, що це вже не перший транспортний засіб, який ми маємо честь отримати від наших друзів з Латвії. Це є важливим підтвердженням підтримки та дружби між нашими громадами.

В 2022 році, у рамках подібних благодійних акцій, Єлгавський край вже показав свою корисність та ефективність у підтримці наших Захисників, передавши автомобілі Mazda і Mitsubishi для їхніх потреб, та для виконання бойових завдань.

Раніше також ми отримали автомобіль Renault Duster, який вже переобладнаний та буде переданий офіцеру нашої громади.

Ми висловлюємо щиру вдячність Єлгавському муніципалітету за їхню безмежну щедрість та допомогу, демонструючи дружбу між нашими державами в найскладніші часи!

Велике дякуємо за підтримку нашої стійкості, за співпереживання, милосердя та за віру в Україну. Сподіваємося, що спільними зусиллями наблизимось до перемоги!

Дякуємо Jelgavas novads та Madars Lasmanis!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису