Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації – детальному плані території земельної ділянки по вул. Мельника в с. Гійче Львівської області

  • 43

Фото без опису

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості

у проекті містобудівної документації

Рава-Руська міська рада Львівського району оголошує про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації – детальному плані території земельної ділянки для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Мельника в с. Гійче Львівського району Львівської області.

З пояснювальною запискою та графічними матеріалами проекту детального плану території можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Рава-Руської  територіальної  громади https://rava-mr.gov.ua/, а також безпосередньо в Рава-Руській міській раді в посадової особи, відповідальної за забезпечення організації розгляду пропозицій, за адресою: м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, буд. 3.

Замовник: Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області.

Виконавець: ТзОВ «Карпати Арх-Проект»

Підстава розроблення містобудівної документації:

  • Рішення Рава-Руської міської ради від 17.03.2023 р. № 77 «Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки, для будівництва і обслуговування індивідуального житлового будинку, господарських будівель та споруд, по вул. Мельника у с. Гійче».

Пропозиції громадськості подаються у строк, визначений для проведення процедури громадського обговорення, який не може становити менш як 30 днів з дня оприлюднення проекту містобудівної документації на місцевому рівні. Пропозиції, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Громадське обговорення відбудеться 05 квітня 2024 року, в приміщенні Рава-Руської міської ради, о 12.00 годині.

 

Детальний план території