Алея Слави – не про смерть, вона про життя тих, хто став небесним військом та увійшов в історію як Герої, Захисники, Миротворці …

  • 191

Фото без опису

 

У селі Шабельня, в Прощену неділю відбулось урочисте відкриття Алеї Слави — символу вшанування воїнів, які сміливо стояли на захисті нашої Батьківщини!

Алея Слави — це символ пам'яті та вічної вдячності перед тими, хто віддав своє життя заради нашої свободи та незалежності. Кожна пам'ятна плита, що знаходиться вздовж алеї, несе на собі ім'я та відданий внесок наших Героїв, і є важливим кроком у збереженні їхнього подвигу в серцях мешканців та наших нащадків.

Учасники урочистостей, серед яких були волонтери, мешканці села, ветерани, родини загиблих бійців, представники влади та гості, зібралися, щоб разом вшанувати пам'ять тих, хто полегли на полі бою. Не можемо не згадати нашу щиру вдячність волонтерам, які з великою самовідданістю та безкорисливими зусиллями працюють та допомагають нашим військовим, й з ініціативи яких була відкрита ця Алея Слави. Щиро дякуємо кожному волонтеру за їхню неоціненну підтримку та вагомий внесок у такі важливі та пам’ятні для нас моменти!

Тож, нехай ця Алея Слави буде символом вічної вдячності перед тими, хто віддав своє життя заради майбутнього нашої країни. Вічна пам’ять і низький уклін нашим Захисникам!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису