До уваги фахівців сфери управління багатоквартирними будинками!

  • 91

Фото без опису

 

Інститут муніципального менеджменту запрошує фахівців сфери управління багатоквартирними будинками до участі в семінарі на тему: «Детальний аналіз актуальних законодавчих змін у сфері управління багатоквартирниими будинками» який проходитиме 06.04.2024 року в онлайн форматі.

В ході проведення вищезазначеного семінару планується розглянути наступні питання:

- Обов’язкова реєстрація ОСББ та управителів багатоквартирних будинків в Електронному суді. Можливості електронного судочинства у боротьбі з боржниками.

 - Наслідки відсутності електронного кабінету ОСББ/Управителя в електронному суді в процесі проведення претензійної роботи.

- Спрощена процедура прийняття рішень у багатоквартирних будинках. Як провести збори співвласників в сучасних законодавчих умовах?

- Зміни до Типового статуту об'єднання співвласників багатоквартирного будинку, що набули чинності з 13.02.2024 року

- Основні відмінності від діючих Статутів ОСББ.

 - Порядок дій ОСББ щодо перегляду Статутів.

 Отримана на семінарі інформація дасть змогу фахівцям розібратися в тонкощах законодавства та отримати практичні поради щодо реалізації законодавчих змін в їх практичній діяльності.

Детальна інформація щодо вартості семінару та тематики надається в додатку. Зареєструватися для участі в семінарі можна, заповнивши Аплікаційну форму: https://docs.google.com/forms/d/1qX1fMH-k1F44XEpTsyLDnjL_RDG6VVWvJs4BH4Ig6XI/viewform?edit_requested=true або за телефоном (093) 392-16-22

 

Додаток - «ДЕТАЛЬНИЙ АНАЛІЗ АКТУАЛЬНИХ ЗАКОНОДАВЧИХ ЗМІН У СФЕРІ УПРАВЛІННЯ БАГАТОКВАРТИРНИМИ БУДИНКАМИ»