Запрошуємо суб’єктів господарювання та фізичних осіб (населення), до участі в Zoom-нараді!

  • 39

Фото без опису

 

Запрошуємо суб’єктів господарювання та фізичних осіб (населення), що здійснюють сільськогосподарську діяльність та мають в обробітку понад 1 га земель сільськогосподарського призначення або утримують понад 3 гол. корів, понад 5 гол кіз/овець до участі в Zoom-нараді

У четвер, 04.04.2024 об 11 годині, Львівською обласною державною адміністрацією заплановано проведення Zoom-наради з питань, пов’язаних з виконанням завдань в агропромисловому комплексі, зокрема щодо реєстрації сільськогосподарських виробників в Державному аграрному реєстрі, адміністрування мінімального податкового зобов’язання (МПЗ) фізичних осіб, розвитку сільськогосподарських ягідних кооперативів в рамках Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у 2024 році.

До наради долучені представники департаменту агропромислового розвитку, Головного управління ДПС у Львівській області, експерти в питаннях реєстрації в Державному аграрному реєстрі.

Нарада відбудеться у приміщенні Рава-Руської міської ради, вул.Я.Мудрого, 3 (III поверх), відділ економіки та інвестицій.