Щодо діяльності Благодійної організації «Благодійний фонд СпецНаз Львів»

  • 55

Фото без опису

У рамках безперервної підтримки наших ЗСУ, з квітня 2024 року в Рава-Руській міській територіальній громаді офіційно запрацювала Благодійна організація «Благодійний фонд СпецНаз Львів». Цю організацію було створено з метою підтримки військових з Равщини, через постачання їм FPV-дронів, які стають все більш важливими для здійснення військових операцій та моніторингу!

Учасниками благодійного фонду є Володимир Яновський, Володимир Янківський, Іван Шарко та Назарій Дорош. Ці четверо громадян, ще з перших днів війни, активно допомагають нашим військовим, забезпечуючи їх різноманітною допомогою: від їжі та засобів гігієни - до військової екіпіровки та транспортних засобів.

Наразі, з метою забезпечення наших захисників сучасними засобами спостереження та розвідки, фокус роботи БО «Благодійний фонд СпецНаз Львів» спрямований на збирання FPV-дронів. На закупівлю першої партії деталей для складання дронів, учасники благодійної організації використали власні кошти, проте тепер їм потрібна наша допомога.

«Ми наполегливо віримо в важливість підтримки наших військових, особливо в такий важливий час, - зазначає Володимир Яновський, один із учасників фонду. FPV-дрони є необхідною технологією для ефективного ведення операцій і збереження життів наших бійців».

Учасники БО «Благодійний фонд СпецНаз Львів» закликають всіх небайдужих громадян долучитися до їхньої ініціативи та підтримати військових з Равщини, даруючи їм можливість краще захищати нашу країну та власне життя.

«З завтрашнього дня, скриньки для збору грошей на закупівлю деталей для FPV-дронів будуть розставлені по різних місцях нашої громади. Ми щиро просимо всіх небайдужих мешканців громади долучитись до цієї благородної справи. Ваші донати допоможуть створити необхідні умови для військових, щоб вони могли виконувати свої обов'язки з максимальною ефективністю та безпекою. Кожна копійка рахується, і ваша допомога дозволить нам створити потужні засоби підтримки наших військових» - зауважує Назарій Дорош, один з ініціаторів ідеї.

БО «Благодійний фонд СпецНаз Львів» та його учасники звертаються також до підприємців нашої громади з проханням підтримати їхню ініціативу зі збору коштів на закупівлю деталей для FPV-дронів. «Ми сподіваємося, що підприємці поставляться з розумінням до нашої діяльності та долучаться до цієї благородної справи. Ми розуміємо, що кожен бізнес має свої власні виклики та обмеження, але ми віримо в силу об'єднаних зусиль та спільної мети. Ми віримо в силу спільної дії та підтримки один одного» - додає Іван Шарко.

Долучаймося до цієї ініціативи, й разом допоможемо забезпечити наших захисників необхідними ресурсами для виконання їхніх завдань!

Фото без опису