Відбулися навчання з цивільного захисту за участю рятувальників, поліцейських, лікарів та інших спеціальних служб

  • 49

Фото без опису

 

11 квітня 2024 року на виконання план-графіку проведення практичної підготовки осіб керівного складу і фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів цивільного захисту на підприємствах, установах, організаціях Львівського району в 2024 році, затвердженого начальником Львівської РВА, на базі Рава-Руського лісового господарства ДП «Ліси України» проведено спеціальне об’єктове навчання з цивільного захисту.

Навчання складалось з двох етапів: перший – це «Гасіння лісової пожежі», та другий етап «Ліквідація наслідків надзвичайної ситуації пов’язаної з лісовою пожежею».

Почалося воно з інструктажу з питань пожежної безпеки. Після чого було проведено тренування з гасіння пожежі з використанням пожежних автомобілів. Було погашено умовну пожежу, перевірена готовність до виконання завдань пожежними дружинами, відпрацьовані прийоми пожежогасіння. 

В ході навчання працівники показали свої знання та злагоджені дії при оповіщенні, наданні медичної допомоги, локалізації та ліквідації осередку пожежі первинними засобами пожежогасіння. Мета навчання була досягнута, за підсумками проведено аналіз відпрацювання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису