Навчання з пожежної безпеки з учнями ЗЗСО І-ІІ ст. села Річки

  • 35

Фото без опису

 

Навчання дітей правилам пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності - справа особлива та не менш важлива, ніж навчання письму, або ж читанню. Однак, як би добре дитина не знала правила безпечної поведінки, вона все одно залишається дитиною й ймовірність того, що вона захоче провести експерименти з небезпечними предметами завжди залишається.

Саме тому, пожежно-рятувальний підрозділ с.Гійче «Загін місцевої пожежної охорони «Жовківщина»»,  провели навчання з пожежної безпеки з учнями ЗЗСО І-ІІ ст. села Річки.  

Під час спілкування з рятувальниками діти отримали масу знань з питань пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності. Вони вивчали план дій під час надзвичайних ситуацій, відбулася навчальна евакуація усього персоналу закладу, після якої діти разом з нашими пожежниками дізнавалися, як правильно гасити пожежу. Також школярам показали, як потрібно надавати першу допомогу.

Загалом, діти мали змогу не тільки подивитися на практичні дії рятувальників, а й безпосередньо змогли поспілкуватися з ними та побачити професійну пожежно-рятувальну техніку, самим навчитись гасити пожежу.

Малеча пообіцяла своїм новим друзям обов’язково дотримуватися усіх правил безпеки, а у випадку небезпечної ситуації вони обов’язково телефонуватимуть за номером 101!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису