ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

  • 42

Фото без опису

 

Рава-Руська міська рада оголошує про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації – детальному плані території земельної ділянки (кадастровий номер 4622710400:01:018:0043), орієнтовною площею 0,4454 га, по зміні цільового призначення із земель (01.03)»Землі для ведення особистого селянського господарства» на (02.01) «Для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд», на вул. Наливайка у м. Рава-Руська.

З проектом детального плану території, пояснювальною запискою можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Рава-Руської територіальної громади https://rava-mr.gov.ua/, а також безпосередньо в Рава-Руській міській раді в посадової особи, відповідальної за забезпечення організації розгляду пропозицій, за адресою: м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, буд. 3.

Замовник: Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області.

Виконавець: ФОП Півторацький Тарас Михайлович.

Підстава розроблення проекту детального плану території – Рішення Рава-Руської міської ради від 24.11.2023 р. № 92.

Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Громадське обговорення відбудеться 30 травня 2024 року, в приміщенні Рава-Руської міської ради, о 16.00 годині.

 

Детальний план території - для ознайомлення.