ОГОЛОШЕННЯ про проведення конкурсу з відбору ліцензованих суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, розташованих в межах Рава-Руської міської територіальної громади

  • 111

Фото без опису

Додаток до Протоколу № 1 

засідання конкурсної комісії Рава-Руської міської ради 

для проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності

від 31 травня 2024 року

 

ОГОЛОШЕННЯ

про проведення конкурсу з відбору ліцензованих суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, розташованих в межах Рава-Руської міської територіальної громади

Відповідно до протоколу № 1 засідання  конкурсної комісії Рава-Руської міської ради для проведення конкурсного відбору суб’єктів оціночної діяльності, Рава-Руська міська рада оголошує конкурс з відбору ліцензованих суб’єктів оціночної діяльності для проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, розташованих в межах Рава-Руської міської територіальної громади.

1. Дата, час і місце проведення конкурсу:

2. Відомості про об’єкт оцінки - додаток 1;

3. Перелік конкурсної документації, яка подається на розгляд Комісії:

Суб’єкти оціночної діяльності, які бажають взяти участь в оголошеному конкурсі, подають до загального відділу Рава-Руської міської ради заяву та конкурсну документацію (Додатки 2, 3):

Підтверджуючі документи:

- заяву на участь у конкурсі за встановленою формою (додаток 2).

-  копія установчого документа претендента; 

- виписку з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців;

- довідка з Єдиного державного реєстру осіб, які вчинили корупційні або пов’язані з корупцією правопорушення;

- наявність у претендента необхідних документів, що передбачені для суб'єктів оціночної діяльності у сфері оцінки земель згідно із Законом України «Про оцінку земель» (у разі виконання робіт з експертної грошової оцінки земельних ділянок);

- інформація про претендента (документ, який містить відомості про претендента щодо його досвіду роботи, кваліфікації та особистого досвіду роботи оцінювачів, які працюють у його штатному складі та додатково залучаються ним, з незалежної оцінки земельних ділянок) тощо (додаток 3).

До підтверджуючих документів можуть додаватися рекомендації та висновки контролюючих органів та інших державних установ щодо практичної діяльності претендентів.

Конкурсну документацію. 

Конкурсна документація подається у запечатаному конверті з описом документів, що містяться у конверті. 

На конверті слід зазначити: 

- «На конкурс з відбору суб’єктів оціночної діяльності»;

- назву об’єкта оцінки, щодо якого буде проводитися конкурсний відбір суб’єкта оціночної діяльності;

- найменування юридичної особи або прізвище, ім’я, по батькові фізичної особи - підприємця, який подає конкурсну документацію.

- конкурсна пропозиція претендента.

Усі документи посвідчуються підписом, а їх копії – згідно з чинним законодавством.

Конкурсна пропозиція претендентів подається у запечатаному конверті і має містити пропозицію щодо ціни виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях), якщо він не визначений в інформації про проведення конкурсу.

4. Орієнтовний строк виконання робіт — 40 календарних днів;

5. Кінцевий строк подання Конкурсної документації — 24 червня 2024 року 16 год 00 хв.

6. Місцезнаходження Комісії, контактні телефони: 80316, Львівська область, Львівський район, м. Рава-Руська,  вулиця Я. Мудрого, 3 (II поверх, відділ земельних відносин та благоустрою).

Контактні телефони: (067) 11 43 505, (063) 11 43 505

7. Поштова адреса, за якою подаються документи: 80316, Львівська область, Львівський район, м. Рава-Руська,  вулиця Я. Мудрого, 3.