Оголошення!

  • 41

Фото без опису

 

Про проведення Програмою Interreg NEXT «Польща-Україна 2021- 2027» консультації із суб’єктами транскордонного співробітництва, бенефіціарами Програми, та мешканцями прикордонних територій щодо майбутнього періоду Програми, який розпочнеться після 2027 року. Метою консультацій є аналіз думок та пропозицій бенефіціарів Програми та мешканців прикордонних територій, які будуть враховані під час розробки та підготовки документів Програми на майбутній період.

У зв’язку з цим,  просимо зацікавлених сторін заповнити анкету за посиланням: https://pl-ua.eu/ua/news/3192/.

Програма Interreg NEXT Польща-Україна 2021-2027 була затверджена Європейською Комісією 30 листопада 2022 року. Її загальною метою є підтримка транскордонних процесів розвитку на прикордонних територіях між Польщею та Україною. Програма спрямована на польські та українські прикордонні регіони та всі неприбуткові установи, що працюють на цій території. На її реалізацію Європейський Союз виділив 235,9 млн євро (з яких щонайменше 214,4 млн євро на проєкти), а загальний бюджет становить понад 262 млн євро.

Цілі Програми реалізуються у 6 основних пріоритетах: ДОВКІЛЛЯ, ОХОРОНА ЗДОРОВ'Я, ТУРИЗМ, СПІВПРАЦЯ, КОРДОНИ, ДОСТУПНІСТЬ з використанням стратегічних великих інфраструктурних проєктів, регулярних проєктів та фондів малих проєктів.

 

Фото без опису