У Рава-Руській громаді запрацював сервіс «Мобільний адміністратор»

  • 64

Фото без опису

Адміністративні послуги стають ще доступнішими для мешканців Рава-Руської громади! Раді анонсувати вам, що у нашій громаді запрацював сервіс «Мобільний адміністратор»!

Відтепер мешканці Рава-Руської громади, які за станом здоров’я не можуть відвідати ЦНАП, мають змогу скористатись сервісом «Мобільний адміністратор». Завдяки спеціальному переносному кейсу працівник ЦНАП може надати послугу мешканцю громади за місцем його проживання чи перебування (вдома, у лікарні, тощо).

Хто може скористатися послугою:

✔️Особи, які досягли 80-річного віку.

✔️Особи з інвалідністю І групи а також ті, хто має обмеження щодо мобільності (наприклад, особи на протезах, з порушенням зору, які користуються білою тростиною, або пересуваються на інвалідних візках).

✔️Військовослужбовці та особи, які перебувають на тривалому стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах громади та потребують стороннього догляду.

Як замовити послугу:

✅ Зверніться до ЦНАП 🏫– для отримання адміністративної послуги суб’єкт звернення або його законний представник, звертається у зручний для нього спосіб до відділу «Центр надання адміністративних послуг» Рава-Руської міської ради або старости відповідного старостинського округу. Це можна зробити:

✔️зателефонувавши за номером телефону 📞091 601 37 05;

✔️ написавши звернення на нашу електронну пошту: 📩 rava_tsnap@ukr.net

✔️ відвідавши ЦНАП чи його ВРМ у старостинському окрузі особисто.

✅ Узгодьте дату і час 📆 – працівник ЦНАП узгодить з вами дату та час візиту.

✅ Необхідні документи 📑– для отримання послуги необхідно подати заяву разом з документом, що посвідчує особу, та документом , що підтверджує ваш статус (наприклад, посвідчення особи з інвалідністю, довідка медико-соціальної експертної комісії про наявність інвалідності, виписка з історії хвороби амбулаторного хворого або копія відповідної інформації з медичної картки амбулаторного (стаціонарного) хворого, довідка сімейного лікаря або висновок медико-соціальної експертної комісії (індивідуальною програмою реабілітації інваліда) про необхідність хворого в постійному сторонньому догляді та нездатності до самообслуговування (має обмеження життєдіяльності в частині пересування).

✅Перевірте наявність у вас документів, необхідних для отримання адміністративної послуги.

📜Адміністративні послуги, які можна отримати:

✔️послуги для Ветеранів;

✔️ окремі соціальні послуги;

✔️ послуги з реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання;

✔️ окремі земельні послуги;

✔️ місцеві послуги;

✔️ комплексна послуга «єМалятко».

 

🏫 Адреса ЦНАП Рава-Руської міської ради: 80316, Львівська обл., Львівський р-н, м.Рава-Руська, вул. Я.Мудрого, 3, І-й поверх.

🖥️Електронна адреса: rava_tsnap@ukr.net.

📞 091 601 37 05.