У Рава-Руському ЦНАПі можна оформити статус безробітного або знайти роботу: відтепер тут прийматимуть фахівці Центру зайнятості

  • 43

Фото без опису

З 8 жовтня у приміщенні Рава-Руського Центру надання адміністративних послуг громадян  консультуватиме фахівець Жовківського управління Львівської філії Львівського обласного центру зайнятості.

👩‍💻На прийомі можна отримати консультації та послуги з питань працевлаштування.

✔️Для населення:

🔹реєстрація у службі зайнятості;

🔸пошук вакансій, професійна

орієнтація, професійне навчання та видача ваучера на навчання;

🔹допомога в отриманні мікрогрантів/грантів на створення або розвиток власного бізнесу;

🔸інші соціальні послуги для шукачів роботи та безробітних.

✔️Для роботодавців:

🔹укомплектування кадрами;

🔸компенсації за працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб, учасників бойових дій;

🔹компенсація за облаштування робочого місця для працівників з інвалідністю І та ІІ груп;

🔸отримання мікрогрантів/грантів на розвиток власного бізнесу.

"Центр зайнятості є сервісною установою, яка оперативно реагує на вимоги ринку праці. Надає підтримку та допомогу кожному українцю, який бажає працювати. Задля зручності жителів Рава-Руської міської територіальної громади для фахівців центру зайнятості створено відділене робоче місце у центральному офісі ЦНАП у м.Рава-Руська, що працюватиме за графіком: через тиждень по вівторках (починаючи з 8 жовтня) з 10:00 до 16:00 год. за адресою: м.Рава-Руська, вул. Я.Мудрого,3, І поверх.Ми прагнемо створити максимально комфортні умови для наших мешканців. Співпраця з центром зайнятості дозволить нам надати додаткові послуги у ЦНАП та охопити більшу кількість людей, які потребують допомоги у пошуку роботи, чи підтримці власної справи. Впевнена, що ця співпраця буде плідною та принесе користь мешканцям нашої громади. Ми постійно працюємо над тим щоб зробити послуги максимально доступними і зручними для кожного клієнта, адже розуміємо, наскільки важливо отримати послугу швидко та без зайвих перешкод. Дякуємо за співпрацю Жовківському управлінню Львівської філії Львівського обласного центру зайнятості. Разом ми зможемо ще ефективніше надавати підтримку нашим громадянам", - зазначила керівник ЦНАП Наталія МАТВІЙЧУК.