Подорож у країну Світла і Добра дітей Рава-Руської громади

Подорож у країну Світла і Добра дітей Рава-Руської громади

  • Переглядів: 160

4 березня, у Львові, в Палаці культури залізничників «Рокс» відбулась чудова дитяча музична казка-вистава "Мавка у Країні Світла або незвані гості-2», яку мали змогу переглянути діти, що проживають на території Рава-Руської громади (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти військовослужбовців, які загинули під час проведення АТО або воєнних дій на території держави). Вистава мала патріотичне й виховне спрямування, спонукала на добрі справи й підтримку наших воїнів-захисників.

Відповідальне батьківство

Відповідальне батьківство

  • Переглядів: 191

На жаль, не кожному малюку у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де йому надаються всі необхідні умови для повноцінного проживання та виховання, тому служба у справах дітей Рава-Руської міської ради проводить роботу з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах та не в змозі подолати їх самостійно.

Свято гарного настрою та незабутніх емоцій для дітей громади

Свято гарного настрою та незабутніх емоцій для дітей громади

  • Переглядів: 252

За вікном війна, але незважаючи на тяжкі часи, творчий колектив ПП продюсерський центр «Гастролі в Україні» знаходить можливість подарувати радісні, теплі емоції дітлахам. Так, 16.02.2023р. до нашої територіальної громади завітав «Blake Circus». Адже цирк - це сміх, веселощі, мрія кожної дитини побувати там, де виступають клоуни, фокусники та просто неймовірні акробати.

Ноутбуки для дітей!

Ноутбуки для дітей!

  • Переглядів: 749

До Рава-Руської громади завітали представники БО «СОС Дитячі містечка Україна» Наталія Кузяк з командою, які подарували 25 ноутбуків внутрішньо переміщеним статусним дітям шкільного віку. Ці подарунки принесли безмежну радість дітям-вихованцям та батькам- вихователям. Придбати дорогу техніку для усіх дітей шкільного віку самостійно батьки-вихователі не мають можливості, а для навчання- це просто необхідність.

Є потреба? - єДопомога

Є потреба? - єДопомога

  • Переглядів: 278

Міністерство соціальної політики України разом з Міністерством цифрової трансформації України та Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Швеції розробили платформу єДопомога.