Запрошуємо на громадське обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану!

  • 269

Фото без опису

Триває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Рава-Руської міської територіальної громади.

В її рамках 13 жовтня 2023 року заплановане проведення Стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення Комплексного плану.

Відбір учасників буде здійснюватися відповідно до переліку основних заінтересованих сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників заінтересованих сторін, а також органів місцевого самоврядування.

До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Рава-Руської міської територіальної громади.

Заявку на участь у Стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Рава-Руської міської територіальної громади можна оформити у період до 11 жовтня 2023 р. за посиланням: https://cutt.ly/Iwc8eDJL, або подавши заяву особисто чи поштою на адресу Рава-Руської міської ради (80316, вул. Я.Мудрого, 3, м. Рава-Руська, Львівський р-н, Львівська обл.).

Про час та місце проведення Стратегічної сесії буде додатково повідомлено до 5 жовтня 2023 року.