Повідомлення про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації – Детальному плані території для будівництва і обслуговування групи індивідуальної житлової забудови за адресою вул.Ковалі

  • 62

Фото без опису

 

ПОВІДОМЛЕННЯ

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Рава-Руська міська рада оголошує про проведення громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації – Детальному плані території для будівництва і обслуговування групи індивідуальної житлової забудови за адресою вул. Ковалі, с.Нова Камянка, Львівського району, Львівської області.

З проектом детального плану території, пояснювальною запискою можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Рава-Руської територіальної громади https://rava-mr.gov.ua/, а також безпосередньо в Рава-Руській міській раді в посадової особи, відповідальної за забезпечення організації розгляду пропозицій, за адресою: м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, буд. 3.

 

Замовник: Рава-Руська міська рада Львівського району Львівської області.

Виконавець: ТзОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація».

Підстава розроблення проекту детального плану території – Рішення Рава-Руської міської ради від 17.03.2023р. № 89.

Пропозиції (зауваження) можуть подаватися в письмовій та/або усній формі під час громадських слухань із внесенням їх до протоколу громадських слухань. Письмові пропозиції подаються фізичними особами із зазначенням прізвища, імені та по-батькові, місця проживання, із особистим підписом. Юридичні особи подають пропозиції із зазначенням найменування та місцезнаходження юридичної особи. Анонімні пропозиції не розглядаються.

Громадське обговорення відбудеться 21 березня 2024 року, о 15.00 годині. в приміщенні Рава-Руської міської ради, за адресою: м. Рава-Руська, вул. Ярослава Мудрого, буд. 3, (2 пов.).

 

Детальний план території