Круглий стіл

Круглий стіл

  • Переглядів: 278

Заступник начальника Жовківської ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області Віктор Порохняк провів засідання «круглого столу» з підприємцями. Під час засідання розглянуто питання про застосування реєстраторів розрахункових операцій та єдиного рахунка.

У Центрі обслуговування платників Жовківської ДПІ ГУ ДПС у Львівській відбувся тренінг з платниками податків. Тема навчання: «Одноразове (спеціальне) добровільне декларування та  Програмний  ПРРО».

У Центрі обслуговування платників Жовківської ДПІ ГУ ДПС у Львівській відбувся тренінг з платниками податків. Тема навчання: «Одноразове (спеціальне) добровільне декларування та Програмний ПРРО».

  • Переглядів: 261

Слухачам розповіли, що одноразове (спеціальне) добровільне декларування – це особливий порядок добровільного декларування фізичною особою належних їй активів, розміщених на території України та/або за її межами, якщо такі активи фізичної особи були одержані (набуті) нею за рахунок доходів, що підлягали в момент їх нарахування (отримання) оподаткуванню в Україні та з яких не були сплачені або сплачені не в повному обсязі податки і збори відповідно до вимог законодавства . Одноразове добровільне декларування проводиться з 1 вересня 2021 року до 1 вересня 2022 року та передбачає сплату збору з одноразового (спеціального) добровільного декларування. Також наголосили, про програмний реєстратор розрахункових операцій – програмний, програмно-апаратний або програмно-технічний комплекс у вигляді технологічного програмного рішення, що використовується на будь-якому пристрої, в якому фіскальні функції реалізовані через фіскальний сервер контролюючого органу і який призначений для реєстрації розрахункових операцій при продажу товарів (наданні послуг), операцій  з торгівлі валютними цінностями в готівковій формі та/або реєстрації кількості проданих товарів (наданих послуг), операцій з приймання готівки для подальшого переказу. Реєстрація програмного РРО здійснюється на підставі Заяви про реєстрацію програмного реєстратора розрахункових операцій за формою №1-ПРРО (J/F 1316602), що подається у електронній формі через Електронний кабінет або засобами телекомунікацій.

Добровільне декларування неоподаткованих свого часу активів обопільно вигідне і громадянину, і державі

Добровільне декларування неоподаткованих свого часу активів обопільно вигідне і громадянину, і державі

  • Переглядів: 251

Головне управління ДПС у Львівській області звертає увагу, що одноразове добровільне декларування  – це цивілізована легалізація активів громадян, які свого часу були приховані від оподаткування.

Жовківська ДПІ нагадує, що єдиний рахунок для сплати податків – це просто і зручно

Жовківська ДПІ нагадує, що єдиний рахунок для сплати податків – це просто і зручно

  • Переглядів: 298

Жовківська ДПІ Головного управління ДПС у Львівській області нагадує, що з 01 січня 2021 року набрали чинності норми законодавства, якими затверджено Порядок функціонування єдиного рахунка.

Вчимось користуватись Електронним кабінетом… Електронні сервіси ДПС – це зручно та економно у часі для платників

Вчимось користуватись Електронним кабінетом… Електронні сервіси ДПС – це зручно та економно у часі для платників

  • Переглядів: 511

Червоноградський відділ електронних сервісів Головного управління ДПС у Львівській області повідомляє, що сьогодні у платників  Жовківщини була нагода навчитись , як отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів без особистих візитів до служби. Про це ім розповіла старший державний інспектор цього відділу Наталія Сиротюк.

Податкова знижка

Податкова знижка

  • Переглядів: 351

Повернути податкову знижку можна лише за рік, що минув, отримати податкову знижку можуть батьки студентів – контрактників, або працюючі студенти. Витрати на навчання за кордоном  в розрахунок податкової знижки не включаються.